Kuntotarkastetut vaihtoautot Joensuussa

AutoVisio Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat vaihtoautot Joensuussa. Kattava vaihtoautovalikoima koostuu pääsääntöisesti kuntotarkastetuista ja vähän ajetuista autoista, joihin on mahdollista saada myös takuu sekä edullinen rahoitus. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava auto!

Ota yhteyttä

Palvelut asiantuntemuksella

Hyvin sujuvissa, asiakkaan edun mukaisissa autokaupoissa autoliikkeen luotettavuus, joustavuus ja asiantuntijuus nousevat ensisijaisen tärkeiksi tekijöiksi. AutoVisio Oy:n ammattitaitoinen ja asiaansa omistautunut henkilökunta on toiminut alalla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Työvuosien aikana kertynyt kokemusperäinen tietotaito sekä autoista että asiakaspalvelusta ovat yrityksen ehdoton valttikortti.

Vähän ajetut vaihtoautot kilpailukykyiseen hintaan

Vaihtoautovalikoima koostuu kuntotarkastetuista autoista, joille myönnetään takuu (12 kk tai 20 000 km). Takuun myötä edullinen ja asiakasystävällinen rahoitus on mahdollinen tarpeesi mukaisesti! Mikäli tarpeen, auton toimittaminen kotiisi tai muuhun kohteeseen on myös mahdollista.

Vaihtoautorahoitus

Rahoituskorko 2,99 %! (Rahoituksen avausmaksu 190 €, käsittelykulu 10 €/kk, rahoitusaika maksimissaan 72 kk, käsiraha noin 10 %. Rahoitus mahdollinen myös ilman käsirahaa, kysy lisää!

Autoalan ammattilaiset apunasi

Löytyikö vaihtoautoista sinua kiinnostava vaihtoehto? Vai heräsikö sinulla kysyttävää vaihtoautorahoituksesta tai muusta autokauppoihin liittyvästä? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! AutoVisio Oy on täyden palvelun autoliike, joka auttaa ja tarjoaa asiantuntijuuttaan mahdollisuuksien mukaan kaikissa asiakkaan autokauppoihin liittyvissä tarpeissa ja kysymyksissä.

Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Joensuussa sijaitseva autoliikkeemme palvelee tarpeesi mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella, joten kerrothan aikatauluistasi etukäteen.

Kaikki yhteystiedot

Vaihtoautot

Kiinnostuitko autosta? Ota yhteyttä!

Kerro viestikentässä, mistä autosta olisit kiinnostunut ja mainitse myös, mikäli sinulta löytyy vaihtoauto. 

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse